even voorstellen

Namaste

Namasté, het mooiste in mij begroet het mooiste in jou.

Tijdens mijn uitzending in Mali in 2016 kwam ik in aanraking met Ashtanga yoga. Ondanks dat ik er nog niet veel van wist was er iets in mij wat er meer van wilde weten. Zo heb ik het geluk gehad dat ik in 2017 via Defensie mocht starten met de yoga teacher training van de De Nieuwe Yogaschool.

In deze opleiding werd me duidelijk dat de yoga die ik tot dat moment had gedaan, vooral bewegingen op de mat waren. Maar die bewegingen op de mat hebben mij wel iets ontzettends moois gegeven.

In maart 2018 heb ik de Vinyasa Teacher Training af mogen ronden. Nu geef ik les binnen Defensie en daar buiten. Het is voor mij echt een cadeautje om mijn werk als militair te mogen combineren met het geven van yogalessen.

De klankschalen zijn al veel eerder op mijn pad gekomen, als saunameester mocht ik ook met de klankschalen gaan werken. De schalen intrigeerden me. Dat de trillingen en geluiden zoveel teweeg kunnen brengen bij iemand. Vervolgens ben ik zelf klankschalen gaan aanschaffen. Hiermee verzorg ik nu de heerlijke klankflow en de klankschaalmassage.

Wil je ook eens een yogales, klankschaalsessie of massage bij mij ervaren neem dan contact met me op.

Daisy Sprukkelhorst

yoga@dailyflow.nl

06-13063886

DSC_2373

Opleidingen:

  • Vinyasa Teacher Training “De Nieuwe Yogaschool”
  • Klankschaalmassage “Zonnevlecht Opleidingen”
  • Yoga Nidra “Ananda Yoga Centrum”
  • Trauma Sensitive Yoga (Compassion Based Yoga) “Anneke Sips De Nieuwe Yogaschool”
  • Yin yoga teacher AALO module 1, 2, 3
  • Hatha module