lessen | workshops | behandelingen

Tarieven Yoga  
10 Strippenkaart € 90,-
Losse les € 10,-
Proefles € 5,00
Tarieven klankschalen  
Klankschaalsessie € 20,-

 

 

Vinyasa Flow Yoga is een actievere vorm van yoga. Vinyasa betekent ‘verbinding van beweging en ademhaling’. Door diverse houdingen (asana’s) en ademhaling te combineren ontstaat er een meditatie in beweging.  Je beweegt van de ene houding in de andere door gebruik te maken van het ritme van je ademhaling. In de lessen worden asana’s gebruikt uit de ashtanga vinyasa yoga, maar in een willekeurige volgorde en wisselend tempo.

De les heeft een regelmatige doorgaande flow en is gericht op het ontwikkelen van kracht en flexibiliteit in het lichaam en het tot rust komen van de geest.

Yin yang in deze les beginnen met houdingen uit de Vinyasa Flow en gaan daarna over in Yin yoga. Yin Yoga richt zich op het creëren van ruimte in je bindweefsel en je gewrichten. Door een houding lang aan te houden (en niet te bewegen zoals bij actievere vormen van Yoga) bereik je het stugge bindweefsel.

De lessen zijn toegankelijk voor zowel beginners als gevorderden. De les heeft als doel je te ontspannen en je een blij gevoel te geven, terwijl je tegelijkertijd elke spier in je lichaam activeert en strekt.

 

Les  
 Vinyasa Flow Yoga dinsdag 19.00 – 20.00 uur
Yin Yang Flow dinsdag 20.15 – 21.15 uur

 

Voor meer info of aanmelden:

06-13063886 of yoga@dailyflow.nl

Lieve groet Daisy